איך למנוע שהצינון – שפעת לא יסתבך?

כלל ראשון, יש לדאוג שהתזונה היומיומית של אדם בוגר, תהיה בריאה טבעית ומכוונת לכיוון של מזון המכיל נוגדי חמצון וחומרים שמחסנים את הגוף, כמו, פירות הדר, פלפלים וגמבות שמכילים הרבה ויטמין C , לאכול ירקות עם עלים ירוקים כגון: פיטרוזיליה כוסברה, להרבות באכילה של נבטים – אספסת , לדאוג שבתפריט תהיינה נוכחות של גרעיני רימון, חמוציות, אוכמניות ותותי יער, ובכלל הבסיס היומיומי שיכלול לחם חי, דגנים וקטניות, דגים וביצים, אגוזים וגרעינים, ירקות כסלט וגם מבושלים, ופירות העונה. להימנע ממוצרי חלב המורידים את החיסון, עוגות, שתייה מלאכותית, סלטים מוכנים מהחנות.

להתמקד על מניעת צינון יש לאכול בקביעות שורש זנגויל, קליפות קינמון , חזרת עם סלק, שום ובצל מהתבלינים, כורכום, פפריקה למניה, כמון ופלפל שחור, כל אלה הם מזונות מחסנים.

לקחת בקביעות לכל יום ויטמין C 500 טיפות אכינציאה, אוסטרגולוס ופטריות כוח וחיסון